NEWS

RE6TEAM – Intermón Oxfam Trailwalker

Publicat: desembre 24th, 2012

No Comments

L’equip RE6TEAM neix de la il·lusió de quatre amics de participar en la IO trailwalker, un dels reptes d’equip més grans del món per combatre la pobresa i la injustícia.

El 20 i 21 abril 2013 participarem en aquest esdeveniment que és un dels majors desafiaments esportius i solidaris del món.

I què és això del Trailwalker? Doncs bé, es tracta d’un repte esportiu i humà extraordinari: caminar 100 km en menys de 32 hores en un equip de 4 persones, sense relleus.

¿El nostre objectiu? ¡Combatre la pobresa i la injustícia al món! Com a equip, ens comprometem a aconseguir almenys 1.500 € per donar suport al treball d’Intermón Oxfam en més de 40 països d’Àfrica, Àsia i Amèrica Llatina.

En els pròxims mesos: el Josep, Jordi, Miquel i jo, amb el suport de Noelia i  el Josep, intentarem insuflar una mica d’esperança en el Sahel a través els projectes d’Intermón Oxfam.

Als països del Sahel (Àfrica occidental, al sud del Sàhara), milers de persones vaguen pel desert buscant un mitjà que els permeti menjar i més de 18 milions de persones estan en risc de patir una crisi alimentària molt severa, entre elles, més d’1 milió de nens i nenes que podrien patir desnutrició greu.

Les dones han de mantenir la família quan el marit se’n va lluny per buscar feina. I quan a casa ja no queda res per menjar, es carreguen els seus fills a coll i caminen quilòmetres i quilòmetres, desnodrides i esgotades, fins a aconseguir un centre d’ajuda o un camp de refugiats que els permeti sobreviure. Per això, caminarem perquè elles no hagin de fer-ho!

Visita la nostra pàgina d’equip i anima’t a col · laborar!

http://trailwalker.intermonoxfam.org/es/equipos/ficha/re6team

També pots seguir totes les activitats que realitzarem durant aquests mesos en el nostre grup al Facebook:

http://www.facebook.com/Re6team

RE6TEAM: Joan, Josep, Jordi i Miquel.

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,