Nou Repte

50cims / 50provincies

KINWA NATURA,nou patrocinador

Publicat: novembre 8th, 2011

No Comments

KINWANATURA patrocinarà el projecte Aconcagua 2011 i col·labora amb el projecte que compartim amb l’ONG Enginyeria Sense  fronteres.

Amb  Kinwa Natura naix una nova Generació de Herbolaris Online, amb la intenció de renovar el concepte de herbolari a Espanya. Sota la seva propia marca, i contant amb profesional farmacèutic i registre sanitari propi, han desesenvolupat una variada gama de productes de fitoterapia de la més alta qualitat de planta i a preus molt competitius. Ja que l’estalvi no sols es nota amb el preu, sino també en la duració dels tractaments, donat que els productes Kinwa natura tenen una duració mitja de mes i mig.

Amb tot això, aconsegueixen ofertar els productes naturals de sempre i les fórmules exclusives, que tan sols trobaras a Kinwa natura, amb una relació qualitat-duració-preu que no trobarás en cap altre establiment.

Pero com de lo que es tracta es de revolucionar el món dels herbolaris, a més, a través de seva web posen a disposició dels seus clients un consultori online gratuït de fitoterapia, enfocat a resoldre qualsevol dubte sobre els seus productes i orientar al consumidor cap a la millor solució al seu problema; així com un consultori de nutrició, on la seva Nutricionista Titulada elaborará dietes personalizades per a cada pacient com a resultat de l’estudi detallat de cada perfil.

Pots visitar-los en el seu web www.kinwanatura.com o en el facebook.

Tags: , , , ,