NEWS

Into the wild (2007)

Publicat: desembre 14th, 2013

No Comments

Avui em vé de gust recomanar-vos una pel·lícula sobre viatjes. Pero no es tracta sòls d’anar d’un lloc a un altre i recòrrer kilòmetres. La història que us porto avui tracta d’una búsqueda personal per trobar-se a si mateix i viure noves experiències :

Into the wild (Cap a les rutes salvatjes)

Any 2007

Director. sean Penn

Actors: Emile Hirsch, William Hurt, Marcia Gay Harden y Catherine Keener.

Basada en la obra de Jon Krakauer

Duració: 148min.

Categoria: Drama

Sinopsis:

La pel · lícula es basa en el best seller homònim de Jon Krakauer el 1996 . Narra la història de Christopher McCandless , un jove nord-americà que el 1990 , després d’acabar els seus estudis universitaris a Emory University a Atlanta , Geòrgia , va decidir allunyar-se de la societat a causa del conjunt de pràctiques i costums que comportava l’estil de vida en el qual es va criar .

Els problemes familiars que van portar a la ruptura de llaços afectius cap als seus pares i el seu gust per la lectura naturalista i existencialista el van portar a prendre la decisió d’esdevenir un rodamón . Després de travessar Califòrnia , Oregon , Dakota del Sud, entre d’altres llocs, en un viatge que va durar una mica més de dos anys , va sentir l’impuls de viure sol en contacte amb la natura , per la qual cosa s’en va anar a Alaska . Allà , va trobar un vell autobús abandonat , el ” autobús màgic” , que li va servir de refugi . Amb un rifle de caça i llibres sobre plantes silvestres comestibles , va viure durant setmanes . Hi havia refugis i rutes cap a vies transitades a pocs quilòmetres. Però la crescuda d’un riu li impedeix emprendre el retorn i el porta a la decisió de quedar-se a l’autobús vivint i buscar la forma com sobreviure davant el paisatge que a poc a poc es va convertint en hostil …

Tags: , ,