NEWS

Dolomiti Superski again…

Publicat: febrer 18th, 2014

No Comments

El gran Dolomiti Superski es mereixia una segona visita. Tot i que el 2011 hi vam fer una expedició a fons, aquest any hem volgut repetir en aquest espai natural que és una autèntica meravella tant en hivern com en estiu.

La successió de  borrasques que han assolat en les últimes setmanes la costa atlàntica i cantàbrica amb temporals, van continuar fins als Alps descarregant grans quantitats de neu. Hi havia pistes amb més de 3 i 4 metres de gruix de neu i unes condicions magnífiques de fòra pista amb neu pols i amb la única prevenció que hi havia un nivell 3 (sobre 5) de perill d’allaus- risc moderat.

Situada a cavall entre les regions italianes del Veneto i Trentino-Alto Adige(SüdTirol), el Dolomiti Superki és la major àrea esquiable del món, parlant sempre de dominis on no totes les seves pistes estan connectades per remuntadors però gestionats per una empresa comuna. En total són 12 àrees que sumen 1.200 quilòmetres, totes unides sota un mateix forfait. El seu parc de remuntadors és capaç de transportar més de 630.000 esquiadors a l’hora.

Els seus responsables arriben a qualificar aquest vast domini, com una ‘màquina de guerra’ perfectament greixada i sempre en moviment gràcies a una plantilla de més de 3.000 persones en plena temporada.

Algunes dades de Dolomiti Superski:

- Àrea esquiable: 3.000 km2
- Quilòmetres de pistes: 1.200
- Remuntadors: 450
- Capacitat transport: 630.000
- Treballadors: 3.000


Seguir llegint…

Tags: , , , , , , ,