NEWS

100 rutes al wikiloc

Publicat: febrer 4th, 2013

No Comments

Desde que  vaig començar a iniciar-me en el món del GPS he descobert aquesta pàgina WIKILOC on es poden compartir tracks, rutes, fotos,etc… Igualment que a www.copetderatera.com es tracta d’una web on la finalitat és COMPARTIR.

És realment una eina molt útil per tal de planificar noves rutes que potser algú abans que tu ja ha realitzat o per compartir les teves. El més important també és que es tracta d’una eina lliure i gratuïta que tot i que treballa sobre Google Earth ens dona una bona informació orientativa.

Es tracta d’una eina on els viatgers podem aconseguir informació i opinions d’altres viatgers de primera mà i sense intermediaris.

Un punt a millorar és que el buscador no és molt acurat i que realment falla alhora de buscar ràpidament resultats adequats a la teva búsqueda pero amb paciència mitjançant el mapa es troben les rutes de cada zona. N’hi ha milers de rutes.

Usualment no faig servir el GPS en les meves activitats doncs m’agrada anar una mica a l’aventura o sòlc fer rutes que ja em coneixo, a més de reduir pes,  pero poc a poc m’hi estic interessant i vaig compartint algunes rutes.

Actualment podeu veure un centenar de rutes per a tots els gustos i diversos nivells de dificultat en activitats com el trekking, alpinisme,kayak,btt,etc. També trobareu rutes en diversos països i inclùs diversos continents.

En aquest enllaç podeu veure les meves rutes:

Tags: , , , , , , ,