QUI SÒC ?

Benvinguts! Em dic Joan Ramírez, sóc un amant de la naturalesa i els esports d’aventura i aquesta és la meva pàgina web. En aquest espai hi ha informació de les meves aventures i dels meus viatges per als meus amics i familiars. Potser a tú també et seran d’interès.

Entre la informació que trobaràs en aquesta web hi són les cròniques dels meus viatjes i expedicions,  nous projectes, fotografies, vídeos,  rutes gps, el meu blog, etc

No sóc esportista de primer nivell ni molt menys, no pretenc batre cap tipus de record, ni fer res inèdit. A voltes, sóc la vergonya dels esportistes/aventurers ;) , pero de vegades faig alguna cosa interessant. Sóc una persona normal que creu que la vida s’ha de  “VIURE” i els somnis s’han de perseguir.  Aquí trobaràs els meus somnis fets realitat i en essència els meus “copets de ratera”.

Si creus que la vida és una aventura que no s’ha de desaprofitar i t’agraden les noves experiències i els reptes personals crec que aquest espai et podrà ser d’interès . Salutacions.


Visita els meus canals: