NEWS

Arxius: gener, 2013

Coneixeu la Serra de Godall?

Publicat: gener 28th, 2013

No Comments

La Serra de Godall és una serra prelitoral calcaria d’uns 10 km de longitud situada als municipis de Godall i en petita part d’Ulldecona a la comarca del Montsià. Presenta una orientació NE-SO, paral·lela a la Serra del Montsià que segueix la línia del litoral. Es troba separada d’aquesta per la vall o fossa d’Ulldecona i Freginals.

La Serra de Godall és una serralada, de menor elevació que la del Montsià, s’estén de forma paral·lela a la primera, delimitant per l’interior, la Foia d’Ulldecona i va des del Castell d’Ulldecona fins a Freginals. Aquesta menor elevació, repercuteix amb rutes majoritàriament menys exigents, encara que també són molt variades i atractives. Al llarg de la seua superfície hi podem trobar Les Ventalles, l’Ermita, les Pintures Rupestres i el Castell Medieval, prova de la seva riquesa natural i patrimonial. També són molt interessants totes les construccions de Pedra en Sec que s’hi troben i que testimonien l’ús que se n’ha fet al llarg de la història.
A la vessant interior de la Serra hi trobem Godall i La Galera, poblacions veïnes i llocs de pas per algunes interessants rutes.

Aquí us deixo una ruta que creua transversalment la serra de Godall desde Freginals fins a Ulldecona, travessant alguns dels paratges més encisadors d’aquesta serra:

+ rutes al meu wikiloc


La comunitat RCC s´apunta al repte solidari IO Trailwalker

Publicat: gener 27th, 2013

No Comments

La comunitat RCC s’apunta al repte solidari en favor de Intermón Oxfam patrocinant al RE6TEAM.

La Comunitat RCC és una iniciativa promoguda per Red Shio2e, per desenvolupar l’àmbit local dels territoris, impulsar la pime i el petit comerç, dinamitzar teu negoci, captar nous clients, comunicar amb ells i fidelitzar-los.

L’equip RE6TEAM neix de la il·lusió de quatre amics de participar en la IO trailwalker, un dels reptes d’equip més grans del món per combatre la pobresa i la injustícia.

El dia 20 d’Abril de 2013, el RE6TEAM juntament amb els nostres patrocinadors, colaboradors i amics: caminarem per lluitar contra la pobresa y la injustícia. Tots units per millorar una mica el mòn.

Moltes gràcies a Comunidad RCC pel vostre recolzament.


Un any més, Dinahosting renova el patrocini.

Publicat: gener 14th, 2013

No Comments

L’empresa de serveis d’internet Dinahosting, un any més renova el patrocini d’aquesta web. Moltes gràcies per la vostra col·laboració en aquest humil projecte.

Dinahosting neix el 2002 amb l’objectiu d’oferir serveis integrals d’internet, dominis, hosting i servidors dedicats. El desenvolupament i creixement de dinahosting des del seu inici es basa en dues premisses fonamentals: confiança en la tecnologia pròpia i desenvolupament de solucions sempre des de la perspectiva i necessitats de cada client.