NEWS

Arxius: febrer, 2012

Viva el frio siberiano…

Publicat: febrer 12th, 2012

No Comments

Gràcies a les onades de fred siberià que han afectat en les últimes setmanes el Pirineu català podem veure paisatges canviats de forma molt poc habitual. Per exemple cascades i rierols congelats.

En la Vall d’Aran hem disfrutat d’unes temperatures d’uns -15ºC en la vall i fins a -21ºC en les pistes d’esquí deixant una neu excel·lent. El fred tallava  quan agafaves una mica de velocitat amb els esquís fins al punt que el mateix fred ha provocat problemes tècnic amb la videocàmara. Pero tot es fa passar amb un bon plat a taula.


Esquiant pel Port… (és un dir)

Publicat: febrer 6th, 2012

No Comments

Totes les previsions apuntaven que la ona de fred siberiana deixaria caure una nevada important en les Terres de l’Ebre. Fa dos anys vam poder esquiar entre oliveres i ametllers a la Terra Alta, pero aquest any no ha sigut així.

Els que no coneixeu el Mont Caro us diré que és el cim més alt de la provincia de Tarragona i amb una alçada de 1447m, on només neva un o dos cops a l’any . O sigui que no el definiriem com un paradís de l’esquí precissament.

Ahir si que va haver una nevada interessant pero avui ha fet molt vent i sol, que ha fòs la poca neu que podia haver-se acumulat en la zona del Mont Caro. Tot i així, “como de il·lusión también se vive”, he sacrificat la migdiada i he agafat los esquís i cap a Caro. Finalment he pogut fer unes cuantes baixadetes per a treure el cuc.Vaiga que hem aprofitat l’enfarinada tot i el pèsim estat de la neu semifosa i amb un gruix entre 0 i 5cm . Un fart de remar….i esquivar asfalt. Una maravilla vamoooossss!!!!

El que no entenc és que la gent s’aventura amb turismes sense cadenes cap a la zona del Mascar. Avui hem ajudat a treuren 3 de les cunetes.

+ videos al canal copetderatera del youtube.