NEWS

Arxius: gener, 2012

Dinahosting renova el patrocini

Publicat: gener 9th, 2012

No Comments

L’empresa de serveis d’internet Dinahosting renova un any més el patrocini d’aquesta web. Moltes gràcies per la vostra col·laboració en aquest humil projecte.

Dinahosting neix el 2002 amb l’objectiu d’oferir serveis integrals d’internet, dominis, hosting i servidors dedicats. El desenvolupament i creixement de dinahosting des del seu inici es basa en dues premisses fonamentals: confiança en la tecnologia pròpia i desenvolupament de solucions sempre des de la perspectiva i necessitats de cada client.


Nous projectes i proposicions indecents

Publicat: gener 9th, 2012

No Comments

Benvolguts companys, despres del merescut descans de nadal és temps de pensar en nous projectes.

Actualment estic embarcat en un projecte de arquitectura bioclimàtica i permacultura que em serveix d’entrenament físic. Qui necessita gimnàs tenint motoserra, destral, pic, pala, aixada,etc????

En fi, que en les últimes setmanes he rebut unes quantes proposicions indecents per al 2012 les quals he d’estudiar i ja aniré comentant alguna cosa. De moment us dono una pista: neu, neu, neu, algo de gel i més neu…..

Podeu enviar més proposicions indecents a: joan@copetderatera.com

Aquí us deixo una il·lustració que ha fet en Marc Roca, un fantàstic artista del còmic que col·laborarà amb www.copetderatera.com i la ONG Enginyeria Sense Fronteres en futurs projectes comuns.

Podeu visitar la seva web a :  http://somebloc.blogspot.com/

Moltes gràcies Marc.