NEWS

Arxius: agost, 2011

Montblanc express

Publicat: agost 30th, 2011

No Comments

Lorena i jo arranquem “en la manta al coll i el cabasset” despres de treballar el dijous la nit amb el cotxe direcció als Alps francesos. Vam fer nit pel camí i el matí següent vam arribar a Chamonix després de més de mil quilómetres. Allí ens vam trobar amb l’Ernesto, amb el qual ja haviem escalat junts el Elbrus l’any passat, assolint així els cims més alts de l’Europa occidental i oriental.

Continuar llegint la crònica …


Gràcies Boreal!

Publicat: agost 15th, 2011

No Comments

Boreal és una empresa fabricant de calçat especialitzats en muntanya i líder en el sector.  Són especialistes en calçat de tot tipus d’activitats: botes d’expedició, alpinisme, trekking, trail, peus de gat,etc. A través de I+D, probes i evolució constant, boreal millora la  seva tecnología, el disseny i els materials per a assegurar-se d’oferir un gran producte de protecció adecuada cada cop es realitza una activitat de muntanya. El compromís amb la qualitat s’ha mantingut fidel durant més de 30 anys, i continúa fins avui en dia.

Una vegada més col·laboraran amb una activitat d’impacte social i repte solidari. En aquesta ocasió aporten la seva tecnologia al projecte conjunt que duré a terme a l’Aconcagua amb la ONG Enginyeria sense fronteres .


Mont Caro 1447m

Publicat: agost 15th, 2011

No Comments

El Caro (Mont Caro), és un cim de 1.447 metres d’alçada, situat en el Parc Natural dels Ports (en el municipi de Roquetes), constitueix el punt més alt de la provincia de Tarragona. Pertany a la serralada Prelitoral Catalana situat en el seu extrem sud.

Llavors es tracta del cim de major alçada que tinc a la vora  de casa i el qual realitzo alguna ascenció per disfrutar de les magnífiques vistes de la Vall de l’Ebre, dels ports i de la fauna salvatge.

A continuació us presento algunes de les rutes d’ascens totes elles molt aconsellables:

Desde el barranc de la Caramella fins a Caro:

Recorregut: 14,71km +/- 1300m desnivell amb forts pendents.

Desde el barranc del Toscar fins a Caro:

Recorregut: 15,50km +/- 1130m desnivell amb pendents moderats.

Desde el barranc de Lloret fins a Caro:

Recorregut: 14,50km +/- 1300m desnivell amb pendents importants.

Altres rutes d’ascenció interessants poden ser des del barranc de Covalta, per la canal de la Barcina, per la Vallfiguera, per la Punta del Farrubio, des del refugi de Caro i el coll de pallers,etc Algunes d’elles compartiran algun tram amb les anteriors.

+ rutes en el meu wikiloc.

P.D.: Molta sort al Bil en la seva ascensió al pic Lenin (Kirguistan, sin acentos ni enhes) vaya crack estas hecho!!. I a Jordi Garcia i el seu grup en la seva expedició al Kilimanjaro (Tanzania) a finals d’Agost. Ho disfrutareu molt! Per a qualsevol info ja ho saps…