NEWS

Arxius: abril, 2011

Sumant kilòmetres.

Publicat: abril 30th, 2011

No Comments

Aprofitant el poc temps que em deixa la feina i el fantàstic temps que feia avui a pesar dels pronòstics meteorològics, he decidit realitzar una ruta que feia temps que tenia pendent per a anar aumentant el kilometratge.

He començat la ruta anant de Tortosa a Tivenys per la carretera per a calentar. Allí he agafat una pista brutal que puja i puja i puja …fins a Cardó. Forts desnivells i curves inacabables que ens porten fins al Balneari de Cardó a travès d’una pista de terra amb fantàstiques vistes. A pesar de les plujes dels últims dies,la pista estava increible. Un cop al Coll de punta Murtero comença la baixada per la mateixa pista fins al Balneari de Cardó. Allí prenem la carretera  d’asfalt de baixada on m’he trobat amb un roquetero molt màquina, el Juanjo m’ha ensenyat on s’agafava la pista de terra que baixa a Benifallet abans del mas de la Comanegra, doncs jo anava una mica a l’aventura i no volia fer cap a Rasquera. Juanjo montava una Cannondale espectacular amb una forquilla lefty  i amb dificultats l’he pogut seguir per la pista corredora de la font de Costumà fins al desviament on ens hem despedit; ell ha tallat per una sendera bastant tècnica que jo avui he preferit no fer per molèsties al genoll i pensant en el tram de tornada.  He seguit la carretera asfaltada fins a Benifallet on he anat en busca de la via verda fins a Tortosa. Aquest últim tram no té complicació pero avui ha estat una autèntica prova de túnel del vent. La dificultat de la ruta radica en la quantitat de kilometres totals i la pista de pujada a Cardó. El comptakilometres ha marcat 64.54km en roda.

+ Rutes en el meu canal del wikiloc.


Les 24 curves

Publicat: abril 22nd, 2011

No Comments

Es tracta d’una sendera mítica i tècnica que ens permet baixar amb btt de la Creu a la Raval de Llet (Tortosa).  Es tracta d’una sendera complicada de pujada que ens farà esforçar-nos al màxim i inclús ficar els peus a terra als que no tenim una tècnica molt depurada. De baixada, en canvi, és molt xaladora encara que com que les curves són tancades no és molt corredora. El terreny és tècnic amb pedres i rocs solts i algun escaló.

Aquí podeu veure el recorregut grabat a velocitat moderada:

Érase un hombre a una nariz pegado…jeje

+ vídeos al canal copetderatera del youtube.

Les rutes les podeu veure al canal copetderatera del Wikiloc.

Salut!


Diguem no…

Publicat: abril 22nd, 2011

No Comments

Com deia Raimon, a vegades em de dir NO. Hi ha cops que se me revòl l’estòmac veient les injustícies que hi ha al món i que nosaltres molts cops a Europa no ens n’adonem donat a la vida més o menys acomodada i privilegiada de que disfrutem. Hi ha empreses i Goberns europeus sense escrúpuls ni ètica que tan sòls pensen en sumar ingresos i actúen sense tenir en compte  les repercusions de les seves accions especulatories.

¿Què podem fer nosaltres com a ciutadans? Particularment les accions són limitades i de poca repercusió pero molts ciutadans agrupats podem crear accions de pressió que poden influenciar a aquestes empreses o goberns per a que detinguin la seva acció especulatoria, detinguin plans d’actuació injustos, abusius i insolidaris, etc

Algunes de les accions que us comento:

http://actuable.es/

Un granet d’arena en mig d’un desert d’injustícia i desigüaltat.


Estiraments

Publicat: abril 16th, 2011

No Comments

Els estiraments han de ser el pas fonamental entre la vida sedentaria i la vida activa. Són un pas essencial que molts cops passem per alt i que ens evitaran moltes molesties i milloraran el nostre rendiment. Gràcies als estiraments mantenim els músculs flexibles i preparem al cos per al moviment.

En aquesta web es mostren taules d’estiraments per a diferents esports i per diferents zones del cos:

Estiraments per caiac, per a esquí, per a trekking, per a ciclisme, etc


Nocions de Caiac

Publicat: abril 13th, 2011

No Comments

Aquí us deixo una adreça on s’expliquen les nocions bàsiques del Caiac:

http://www.kayakpaddling.net/

A remaaar!