NEWS

Arxius: febrer, 2011

Wikiloc, una bona eina.

Publicat: febrer 22nd, 2011

No Comments

http://www.copetderatera.com/wp-content/gallery/elbrus/Elbrus5.jpg

Tot i que sóc de la vella escola dels mapes també utilitzo el GPS en les expedicions com a una eina important.

Desde que  vaig començar a iniciar-me en el món del GPS he descobert aquesta pàgina WIKILOC on es poden compartir tracks, rutes, fotos,etc…

És realment una eina molt útil per tal de planificar noves rutes que potser algú abans que tu ja ha realitzat o per compartir les teves. El més important també és que es tracta d’una eina lliure i gratuïta que tot i que treballa sobre Google Earth ens dona una bona informació orientativa.

Es tracta d’una eina on els viatgers podem aconseguir informació i opinions d’altres viatgers de primera mà i sense intermediaris.

Un punt a millorar és que el buscador no és molt acurat i que realment falla alhora de buscar ràpidament resultats adequats a la teva búsqueda pero amb paciència mitjançant el mapa es troben les rutes de cada zona. N’hi ha milers de rutes.

Usualment no faig servir el GPS en les meves activitats doncs m’agrada anar una mica a l’aventura o solc fer rutes que ja em coneixo ,a més de reduir pes,  pero poc a poc m’hi estic interessant i compartiré més rutes d’ara endavant. És realment una opció molt interessant.

En aquest enllaç podeu veure les meves rutes:


Dia de neu i fang.

Publicat: febrer 17th, 2011

2 Comments

Hi ha molts pocs dies a l’any en que podem disfrutar de la neu en Els Ports de Tortosa-Beseit. Aquestes ocasions escases s’han d’aprofitar.

Aquest cap de setmana vam decidir puja a casetes velles per veure el preciòs paissatge enblanquinat i aprofitar a realitzar una petita ruta amb btt per la neu.  Ben aviat ens vam adonar que per a la pròxima vegada necessitem montar un sistema de cadenes a les rodes o un sistema de claus en les cobertes. La baixada de casetes velles nevada ens ofereix una nova visió d’aquesta espectacular baixada on haurem d’aprofitar les roderes deixades pels cotxes i intentar no surtir-nos del traçat doncs podria tenir conseqüències poc interesants per al nostre físic. Va ser una baixada emocionant tot i la velocitat limitada per les condicions del terreny però a més bruta…mooolt bruta. vig arribar baix que m’havien d’agafar en pinces, ple de fang de dalt a baix .

Ha estat un matí interessant on he tornat a pendre contacte amb la “burra” que últimament tenia abandonada degut a unes molèsties en els genolls.


Dinahosting patrocina copetderatera.com

Publicat: febrer 17th, 2011

No Comments

L’empresa de serveis d’internet Dinahosting patrocina aquesta web i dona suport a l’aventura Aconcagua 2011.

Dinahosting neix el 2002 amb l’objectiu d’oferir serveis integrals d’internet, dominis, hosting i servidors dedicats. El desenvolupament i creixement de dinahosting des del seu inici es basa en dues premisses fonamentals: confiança en la tecnologia pròpia i desenvolupament de solucions sempre des de la perspectiva i necessitats de cada client.


Busco patrocinadors.

Publicat: febrer 17th, 2011

No Comments

Després d’escalar el Kilimanjaro (Tanzania), la muntanya més alta de tot el continent africà amb una alçada de 5895m, l’Agost de 2009 i d’escalar l’Elbrus (Rússia), la muntanya més alta de tot el continent europeu amb una alçada de 5.642m, l’Agost de 2010.

Aquest any tinc el projecte d’escalar la muntanya més alta del continent Americà, l’Aconcagua amb 6.962m. Es tracta del cim més alt de tot l’hemisferi sur i el més alt  fora de l’Himalaya. Per a l’alpinista, aquest cim significa enfrontar-se amb el perill de la gran alçada i amb un clima brutalment inestable. El punt clau per a aconseguir fer cim en l’Aconcagua és fer una bona aclimatació, tenir una bona forma física i disposar del temps suficient per a tenir una finestra de bon temps per a atacar el cim.

Com és fàcil de comprendre, es tracta d’una empresa difícil i molt costosa en temps i diners, i per descomptat requereix d’un enorme esforç en nivell físic. Però els somnis són així, requereixen de nosaltres grans esforços i enormes sacrificis per aconseguir l’objectiu desitjat que ens aproparà a la felicitat.

He realitzat trekkings en tots els continents incloent l’Antàrtida ( Europa, Àfrica, Àsia, América, Oceanía i Antàrtida) i afrontar aquest nou projecte em fa molta il·lusió.

Podeu sol·licitar dossier de patrocini a:  joan@copetderatera.com

Junts intentarem arribar al cim més alt d’Amèrica i de tot l’Hemisferi sud.


Copetderatera.com al Youtube

Publicat: febrer 17th, 2011

No Comments

Copetderatera.com ja té canal de videos!. Compartiré videos i material audiovisual dels meus viatges i expedicions en aquest espai.